ΕΞΙΤΗΡΙΟ - ΠΛΗΡΩΜΗ

Ο θεράπων ιατρός θα ενημερώσει εσάς και το νοσηλευτικό προσωπικό για το εξιιτήριο σας και θα χορηγήσει οδηγίες για την αγωγή και τη δίαιτα που θα ακολουθήσετε στη συνέχεια. Το Λογιστήριο Ασθενών θα σας ενημερώσει ώστε να προσέλθετε για την τακτοποίηση του λογαριασμού σας και την παραλαβή του εξιτηρίου σας. Ο λογαριασμός σας μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά, προσωπική επιταγή ημέρας ή οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση ύπαρξης ιδιωτικής ασφάλισης, δίνεται η δυνατότητα χρήσης συναλλαγματικής 60 ημερών. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την έκδοση συναλλαγματικής απαιτείται η προσκόμιση των δελτίων ταυτότητας τόσο του ασθενή, όσο και ενός συνοδού. Μετά την τακτοποίηση του λογαρισαμού σας παραλαμβάνεται το εξιτήριο σας.

Σε περίπτωση υποβολής της νοσηλείας σας σε μη συμβεβλημένο ταμείο ή ασφαλιστική εταιρία, αρμόδιος υπάλληλος θα αναλάβει, για διευκόλυνσή σας, να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να σας υποδείξει τις περαιτέρω ενέργειες που απαιτούνται.

Τα νοσήλια εξοφλούνται (07:30 – 16:00) στο Ταμείο Ασθενών την ημέρα της εξόδου σας και πριν την παραλαβή του εξιτηρίου σας. Αν η αναχώρησή σας από την Κλινική πραγματοποιηθεί Κυριακή ή αργία, η εξόφληση του λογαριασμού σας θα πρέπει να τακτοποιηθεί την επομένη εργάσιμη ημέρα.


Παραλαβή αποτελεσμάτων – Ιατρικό απόρρητο

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου, υποβάλετε αίτημα στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών. Ο ιατρικός σας φάκελος είναι απόρρητος και για την παραλαβή του απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Στην περίπτωση που συγγενής ή συνοδός επιθυμεί να παραλάβει αντίγραφο φακέλου ή εξετάσεων θα πρέπει να διαθέτει τη σχετική εξουσιοδότηση από τον ασθενή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο Τμήμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6974023, 210 6974064. Πληροφορίες για τη νοσηλεία και την κατάσταση του ασθενή δίνονται μόνο από τον θεράποντα ιατρό και δεν παρέχονται τηλεφωνικώς.